We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wie gaat er verder met Hazelberg’s Idylle? Deze prachtige 11-jarige bruine merrie, afstammend van Startrek, is 1,65m hoog.

Idylle heeft recente ervaring met springen tot 1,10m en in de cross 80 cm, waarbij greppels, water en trakheners geen enkel probleem voor haar zijn. Ze heeft een geweldige instelling en is altijd bereid om je veilig naar de overkant te brengen.

Deze lieve merrie is zeer geschikt voor een ruiter die van de pony’s afkomt en een betrouwbaar paard zoekt of voor een volwassene die op zoek is naar een brave allrounder. Idylle is vriendelijk in de stal en in de kudde, heeft een meewerkend karakter en kan zowel alleen als in gezelschap op buitenrit.

In 2019 is ze röntgenologisch goedgekeurd. Overname kan eventueel inclusief zadel. Kortom, als je op zoek bent naar een braaf allround paard waarmee je alle kanten op kunt, neem dan contact op met: 06-81434452 (liever appen dan bellen)

vraagprijs is bespreekbaar

Stamboom

Vader Startrek
ggk
Vader van vader Quick Star
v.v.v. Galoubet A
m.v.v. Stella
Moeder van vader Grafin
v.m.v. Gottschalk
m.m.v. Sonny
Moeder Belle
Vader van moeder Caresino (eurocommerce caresino)
v.v.m. Caretino
m.v.m. Tina
Moeder van moeder Starway-lady
v.m.m. Hemmingway
m.m.m. Lucky Lady