We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens stoppen fokkerij en inkrimping van ons paarden bestand verkopen wij onze bloedmooie, zeer talentvolle, zwarte 9 jarige zelf gefokte elite sport merrie “Keep Faith”. (Jazz x Painted Black)

Faith heeft al haar punten gehaald in het zz-zwaar en mag LT starten.
Ze is ook al bekend met alle oefeningen voor de LT.

Als 4 jarige was Faith kampioen op de keuring van Noord- Holland.
Faith komt uit een elite prok sport merrie waar we eerder ook een lichte tour paard uit gefokt hebben.

Op het moment wordt ze niet bereden en heeft ze een veulen aan de voet lopen van de knappe Extreme US (v. Escamillo). (niet te koop)
Ze zal deze maand weer geïnsemineerd worden.

Extreme US, de verrichtingskampioen van 2022 is een prachtige hengst met een heel mooi exterieur, 3 zeer goede basisgangen en uit een super stam!

Zijn moeder Viva Contana (v. Vivaldi) is de halfzus van de moeder van Glock’s Total US, Dante US, Mister US en de bekende merrie Zantens RS2 (moeder van Furst Zonik)

Zijn vader Escamillo (v Escolar) won als 6 jarige zilver op het WK jonge dressuurpaarden in Verden. De Escolar zoon was een premiehengst en werd vervolgens uitgeroepen tot winnaar in de Duitse sporttest.

Stokmaat 1.67

Voor meer informatie kunt u mailen of bellen/ appen naar Nicole 0625454959 of Mike 0611302778

Stamboom

Vader Jazz
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Painted Black
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.