We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Madeira vd Hooghoeve (Breemeersen Adorado x Thunder van de Zuuthoeve)  Maddy (2012) is een lieve, knappe en zeer betrouwbare merrie welke allround ingezet kan worden. Maddy heeft een stokmaat van 1.65. Maddy is altijd hobbymatig uitgebracht in de wedstrijden en loopt momenteel B/L springen, B/L cross en L dressuur. Bij de juiste ruiter zit er veel meer  potentie in Maddy. Naast dit alles is Maddy ook beleerd voor de wagen, wegens tijdgebrek is zij het laatste jaar niet meer ingespannen. Mocht u het mennen weer op willen pakken met haar is het advies dit onder professionele begeleiding te doen. Voor de wagen is Maddy braaf, maar alert. 

Maddy gaat graag mee naar het bos, strand of een ritje over de weg. Maddy is braaf in een groep maar gaat ook graag alleen mee. 

Maddy is met rijden super braaf maar in de aanleuning niet de makkelijkste. Maddy zou ik dan ook het liefst zien bij een handige ruiter die allround/recreatief met haar aan de slag wil. 

Maddy staat rondom op ijzers omdat ik graag met haar de weg uit ga. (geen medische noodzaak) Daarnaast gaat ze jaarlijks naar de tandarts, wordt ze netjes ingeënt en ontwormd. Maddy loopt gemakkelijk zowel de vrachtwagen als de trailer op.  

Maddy gaat enkel weg naar een forever home en ruiter welke haar allround zal gaan inzetten. Dit is wat haar het gelukkigst maakt. 

Bij oprechte interesse ontvang ik graag een berichtje/belletje. Voorkeur gaat uit naar een berichtje zodat ik op een gepast moment contact op kan nemen.  

Voor filmpjes ontvang ik graag een berichtje. 

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.