We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Tekoop aangeboden

Evita is een lieve 15 jarige schimmel merrie van 1,61 Wij hebben 4 jaar geleden gekocht en ze heeft bij ons 2 veulens gehad, wij zoeken iemand die graag met haar verder zou willen fokken. Wij hebben haar van de fokker gekocht waar ze 7 keer eerder een veulentje kreeg, haar hele geschiedenis is dus bekend.

Evita heeft op 3 jarige leeftijd een hele goede EPTM test gelopen en heeft daar 87 punten gehaald. Ik heb haar tot vorig jaar recreatief gereden, ze haalt hier alleen weinig voldoening uit. Wij willen haar dus ook graag als fokmerrie verkopen.

Evita is een hele lieve moeder en is makkelijk dragend te krijgen. Ondanks dat ze zelf niet heel groot is, geeft ze grote veulens met voldoende maat. Ze heeft zelf momenteel meerdere succesvolle nakomelingen, 1 INT lichte Tour, 1 INT YR en de jongste onder het zadel in de basis sport. Ik heb nog een 3 jarige dochter in bezit, hier kunt u filmpjes van zien. Momenteel is ze niet drachtig. Wij verkopen haar wegens stop zetten fokkerij hobby. 

Evita komt uit de bekende Utopia lijn, ze is de laatste dochter van Halla Utopia, moeder van onder andere goedgekeurde hengst Olivi en Balzano Utopia (beide GP) en Frederico Utopia (lichte tour). Uit directe moederlijn komen meerdere goede (nationale en internationale) sport paarden en goedgekeurde hengsten. 

Evita heeft achter last kramp benen, wij hebben haar zo gekocht, dit is niet aangeboren. Ze ervaart hier geen hinder in tijdens het lopen. Alleen met voeten oppakken heeft ze hier last van.

Filmpje op aanvraag
Heeft u interesse of wilt u meer informatie kunt u appen/bellen naar 0637478537

Maroesja Goossens

Stamboom

Vader WYNTON
STB PREF GP
Vader van vader JAZZ
STB PREF GP
v.v.v. COCKTIAL
STB PREF GP
m.v.v. CHARMANTE
STB KERU PRES
Moeder van vader ACACIA
STB PRES PROK
v.m.v. MATADOR
m.m.v. AKTIONALLA
STB STER PREF PRES
Moeder HALLA UTOPIA
ELITE PREF PRES SPORT PROK LICHTE TOUR
Vader van moeder AKTION
STB KEUR GP
v.v.m. PION
STB
m.v.m. OHNEGLEICHEN
KEUR PREF PRES
Moeder van moeder CHARISMA UTOPIA
KERU PREF PRES SPORT Z2
v.m.m. TRANSVAAL
STB
m.m.m. MONIQUE UTOPIA
STB KEUR