We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Bij deze verkoop ik mijn super leuke ruin Jelmer. Jelmer is een 10 jarige ruin met de afstammeling Numero uno x Concorde en heeft een schofthoogte van 170 cm.

Naast zijn super goede looks is Jelmer  en erg allround paard. Momenteel is hij L springen geklasseerd en loopt hij M2 in de dressuur, maar beschikt hij al over een aantal Z oefeningen. Jelmer is spring gefokt en laat dit zeker zien in zijn zeer goede techniek. Het is een paard met erg veel vermogen en springt met gemak het parcours rond, wel kan hij wat kijkerig zijn en heeft hiervoor een overtuigende en consequente ruiter nodig. Jelmer beschikt over 3 correcte en mooie gangen, waardoor hij zich ook zeker van zijn goede kant laat zien in de dressuur ring. Momenteel word hij volledig in de dressuur gereden, door voorkeur van de ruiter. Echter vindt Jelmer het ook erg leuk om naar het bos te gaan en daar met een los teugeltje rond te lopen.

Jelmer is geen heet paard, maar ook zeker geen suf paard. Hij heeft altijd zin om aan het werk te gaan. Hij is erg leuk als leerpaard of voor de overgang van pony naar paard. Hij is niet geschikt voor onervaren ruiters. 

In de omgang is Jelmer een erg lief, nieuwsgierig en werkwillig paard. Hij vindt het heerlijk om lekker geborsteld en verzorgd te worden. Daarbij is hij altijd goed onderhouden door de hoefsmid, tandarts, fysio en ontwormd waarbij hij altijd erg braaf is. Hij is vorige week nog röntgenologisch goedgekeurd zonder bemerkingen. De reden van de verkoop is een nieuwe uitdaging van de ruiter. Jelmer valt in een hogere prijsklasse. Voor meer informatie 0618470974- 0682596645

Stamboom

Vader Numero Uno
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Concorde
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.