We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

On my mind is een 5 jarige, super lieve, werkwillige ruin. Zijn vader, Instyle loopt succesvol PSG onder Renate van Uytert en wordt net als On my Mind beschreven als een hengst met een 10 voor zijn instelling! On my Mind komt uit een succesvolle sportlijn van meerdere, op grandprix uitgebrachte paarden. Hij is fijn te rijden, zacht mondje, voorwaarts maar niet gek. Hij is bekend met grondwerk, braaf op buitenrit en verkeersmak. Ollie loopt momenteel makkelijk zijn winstpunten op L niveau, hij wordt spelenderwijs op M niveau verder getraind. Loopt zijn zijgangen gemakkelijk en springt een hele groene. Ideaal paard voor de ambitieuze ruiter die ook plezier wilt maken! Vanwege zijn leeftijd is hij niet geschikt voor beginners.
Volledig röntgenologisch gekeurd (ook hals en rug)
Alleen voor een 5* huis. Ollie is gewend om de hele dag in een (kleine) kudde te staan en 's avonds op stal. Gaat alleen weg bij de ideale match. Handelaren hoeven niet te reageren.


Stamboom

Vader In style
Vader van vader Eye catcher
v.v.v. Vivaldi
m.v.v.
Moeder van vader Sissy
v.m.v. Lorentini
m.m.v.
Moeder Vilexa
Vader van moeder Ro-lex
v.v.m. Montecristo
m.v.m.
Moeder van moeder Milexa
v.m.m.
m.m.m.