We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

In de provincie Vlaams-Brabant, te Affligem treffen we deze mondaine villa met paardenstallen en grasland aan op 1,3 Hectare.

De charmante en stijlvol ingerichte villa is te betreden via de inkom, voorzien van een gastentoilet, welke toegang biedt tot de loyale leefruimte waarbij de eetruimte en de woonkamer een harmonieus geheel vormen.

Met als blikvanger de moderne, strakke keuken in witte hoogglans voorzien in al haar faciliteiten en uitgerust met een verborgen doorloopdeur.
Deze chique keuken met minimalistische uitstraling en hoog keukencomfort wordt getypeerd door een strak lijnenspel, glanzende oppervlakken en een greeploos design.

Aansluitend tref je een multifunctionele leefruimte aan, welke momenteel dienst doet als showroom maar welke je vrij kan indelen naargelang je behoefte. Denk maar aan een leefruimte die in teken staat van ontspanning en luxe, wellness ... fitness...

De bureauruimte is als Home Office de perfecte werkplek in huis.

Verfijnde luxe met oog voor detail spelen een prominente rol in het interieur van deze woning.

Door de snufjes op deze Smart Home woning worden alledaagse bezigheden een beetje makkelijker. Domotica, camerabewaking, alarmsysteem, airco, warmtepomp zijn één van de vele troeven van deze eigendom.

De grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval doorheen de leefruimtes.

Eveneens treffen we op het gelijkvloers een master bedroom aan met ensuite een riante dressing en een badkamer.
Een prachtige stijlvolle badkamer uitgerust met een dubbel lavabomeubel, een ligbad, een infrarood inloopdouche en een toilet. Een uitgelezen combinatie van hedendaags comfort en een prachtige look!

Op de 1ste verdieping treffen we 2 volwaardige slaapkamers aan. Elk voorzien van hun eigen badkamer.
Deze badkamers zijn beide uitgerust met een lavabomeubel, een douche en een toilet.

Daarnaast is op deze verdieping een bijkomende leefruimte welke je naargelang uw wensen vrij kan indelen. Eventueel extra slaapkamers of je kan hier extra woonruimte creëren. Tal van mogelijkheden.

De benedenverdieping beschikt over meerdere garages voor het plaatsen van meerdere wagens, eveneens een elektrische laadpaal.
's Nachts opladen en de volgende dag met een volle accu terug de weg op.

Aansluitend tref je de bergruimte alias wasplaats aan voorzien van de nodige aansluitingen.

Als we vanuit deze ruimte een trapje hoger gaan, kom je op een zolder terecht die je opnieuw voldoende ruimte biedt voor het stockeren van je spullen.
Niettegenstaande is er ook de aanwezigheid van een kelder als opbergruimte.

Buitenshuis en grenzend aan het terras is een prachtige leefruimte in open lucht met zwembad en schitterend uitzicht op het achterliggend grasland.

De magie van het buitenleven komt hier volledig tot zijn recht. In het zwembad met overkapping kan je lekker ontspannen en het hele jaar door zwemmen zonder dat het weer een spelbreker is. De buitensauna brengt jouw Home Wellness naar een next level!

Alsook treffen we een houten stalgebouw aan, het natuurlijke materiaal gaat op in de omgeving en heeft een warme landelijke uitstraling.

De 5 ruime boxen zijn voorzien van een buitenluik en kijken uit op de aangrenzende paddock.

De paddock en de graslanden voorzien de paarden van hun dagelijkse loop. Het geheel is afgewerkt met houten hekwerk.

Als levensgenieter en dierenliefhebber is het thuiskomen want rust, privacy en een familiale sfeer zijn de absolute troeven van deze prachtige eigendom.Wenst u graag nog een tikkeltje uit te breiden, dan kan dat!

Mogelijkheid tot bijkopen van een aangrenzend perceel bouwgrond, 2.336m².

Wenst u meer info omtrent deze prachtige eigendom?! Aarzel dan niet om ons te contacteren.
www.sdb.realestate