We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Omdat onze dochter te groot is geworden bieden wij Puck aan om iemand anders heel blij te maken.

Puck is nu 14 jaar en meet 1,21meter (officiële meting uit 2021) Ze is sinds haar 3e levensjaar al bij ons en daar hebben wij veel plezier van gehad. Onze dochter en ook andere paardenmeisjes hebben van haar genoten. Puck heeft al haar controles en entingen netjes op tijd gehad en laat dit allemaal ook prima toe. 

Puck is een groot fan van lekker lang poetsen en daarna fijn rijden in de bak of op buitenrit. Ook is Puck regelmatig mee geweest in de trailer naar de les samen met allemaal andere pony's. Puck vindt dit allemaal prima en geniet van de aandacht.

Puck loopt op L dressuur niveau maar heeft alleen geen officiele wedstrijden gelopen. Ze loopt heel makkelijk nageeflijk en heeft een prachtige mooie ronde hals wat haar veel front geeft. Ook is ze verkeersmak, we gaan in de zomer ook langs de weg, over het viaduct, via het recreatieterrein naar de les.

Puck heeft een aantal jaar geleden ook nog in het tweespan gelopen samen met haar vriendinnetje Misty van 9 jaar. Deze pony is ook te koop, zie de andere advertentie. Het aangespannen werk hebben we helaas moeten opgeven wegens gezondheidsredenen van de eigenaar en is dus nu ook niet meer te zien, maar zeker wel weer op te pakken.

Onze dochter gaat nu verder met de wat grotere 4 jarige dochter van Puck, die dus ook nog bij ons te bezichtigen is. Ze fokt erg mooie veulens! De palomino merrie is het enige veulen welke Puck heeft gehad (ook verder geen pogingen voor gedaan, we hadden al genoeg pony's maar wilden graag nog een afstammeling van Puck om mee verder te kunnen). De afstamming van Puck is niet bekend. Haar officiële naam is Blue River. 

Puck staat bij ons een uurtje per dag in de wei, en kan goed opschieten met de rest van de pony's en paarden. Ze is ook erg braaf en ook netjes in de stal. Ze poept netjes in een hoekje wat veel stro en uitmestwerk scheelt.

Eventueel kan er een zadel en hoofdstel bij overgenomen worden tegen meerprijs. Ook is het mogelijk om tegen een vergoeding Puck bij u thuis te brengen.

Voor verdere informatie kan je bellen of WhatsAppen naar 06-15562621

steekwoorden: kar, aangespannen, mennen, dressuur, kinderpony, bomproof

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.