We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop in opdracht van de eigenaar: 5 jarige NRPS ruin Everglow (v. El Maymoun) in de prachtige kleur Amber Crème Champagne (kleur getest AA EE n/CR n/CH) en 5 panel getest (negatief op allen). Hij voert 43% Arabisch bloed. Stokmaat 1.58,5. Everglow is bij de eigenaren geboren dus zijn hele geschiedenis is bekend. De moeder van Everglow is op afspraak te bezichtigen (andere locatie).

Everglow staat nu 4 maanden bij mij in training en is zadelmak,hij laat iedere week mooie ontwikkeling zien. Hij staat licht aan de hulpen en heeft een fijne, zachte verbinding. Hij staat netjes stil met opstappen. 

Everglow past het beste bij een zekere ruiter of amazone. Hij heeft een fijn open karakter en is mensgericht dus verdient iemand die rustig de tijd neemt hem verder op te leiden. Enthousiast? Neem dan zeker contact op om kennis te maken met Everglow!

Stamboom

Vader El Maymoun
Vader van vader HM TOPAZ MAREEKK
v.v.v. IN FASHION MREEKH
m.v.v. HM SASSIE SUZY Q
Moeder van vader ESTEBNA
v.m.v. NIRAN
m.m.v. DANAH
Moeder Granard Gold
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.