We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Bloedmooie, zwarte 4 jarige dressuurmerrie te koop. Parifera negra van het trichelhof (roepnaam Fee) heeft als afstamming: For ferrero x negro x lord leatherdale x Wallstreet.

Haar moederlijn heeft meerdere internationale zware en lichte tourpaarden en goedgekeurde hengsten geleverd: waaronder Davidoff van het trichelhof (landstale), Aramis T, Apache van het trichelhof, … Daardoor zou ze ook heel interessant zijn voor de fokkerij.

Ze is prachtig gebouwd en heeft zeer mooie basisgangen. Hierbij toont ze een sterk achterbeengebruik en een zeer mooi voorbeen. Ze is ongeveer 1m63 en lijkt nog te groeien. Filmpjes zijn beschikbaar op aanvraag.

Parifera is heel mensgericht en knuffelt enorm graag. Mijn dochter van 9 speelt er los mee in de piste. Ze bijt en stampt niet. Ook heel makkelijk met andere paarden. Ze is ook gekend met schriktraining. Ik heb haar op 2,5 jarige leeftijd gekocht en haar eerst laten uitgroeien. Ondertussen heb ik wel dagelijks grondwerk met haar gedaan. Ze is daarin heel leergierig en werkwillig. Kent ook hoefsmid en trailer laden.

We zijn recent begonnen met er enkele keren op gaan te zitten. Dit nam ze goed op. Ze is wel voorwaarts en gevoelig. Hierdoor heeft ze toch wel wat werk en tijd nodig en dit heb ik als alleenstaande, fulltime werkende mama onderschat. Daardoor heb ik met spijt in mijn hart beslist de training na enkele keren stop te zetten en een goed thuisje voor haar te zoeken. Ze is dus bekend met op en afstappen en enkele keren opgezeten. Voor de rest is ze helemaal nog naar uw hand te zetten. Een ervaren ruiter gaat er een enorm leuk sportpaard van kunnen maken.

Ze is bij mijn aankoop begin vorig jaar gekeurd zonder bemerkingen. Ze heeft enkel aan haar sprong linksachter een kleine verdikking na de operatie van het verwijderen een chip. Ze heeft hier helemaal geen hinder aan en dit geeft geen problemen voor de sport. Het is enkel een schoonheidsfoutje. Keuren kan opnieuw op kosten van de koper. Ze gaat enkel naar een zeer goede thuis.

Stamboom

Vader For Ferrero
Inter
Vader van vader For Romance
Inter
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Dubai milenium
Hauptstutbuch
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Lutharine van het trichelhof
Vader van moeder Negro
Inter
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Gwyana van het trichelhof
v.m.m.
m.m.m.