We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hengst - KWPN - °26/03/2024 

Stevig, mooi, correct, opwaarts gebouwd hengstenveulen met aansprekend hoofdje.  Beweegt zeer makkelijk en steeds opwaarts. 

v. Extreme US (Escamillo x Vivaldie x Don Schufro)
Extreme US was de verrichtingskampioen van 2022 en winnaar van de hengstencompetitie in 2023-2024.  Hij fokt mooie veulens met goede bewegingen.

m. Royalistin (Royals Diamond x Sabrina (Sao Paulo x Feingau))

Royalistin is een Verbandspremiemerrie in het Hannover Stamboek.  Zij is 3/4 zus van de hengst Rosentanz (v. Rohdiamant x Sabrina).   Rosentanz werd na zijn goedkeuring in Hannover voor 200.000 euro verkocht naar Denemarken.  Rosentanz stond lange tijd in de top 10 van best verervende dressuurhengsten.
Enkele succevolle nakomelingen van Royalistin:
- For Diamond (°2013 - v. Fidertanz) werd na de zadelkeuring in Oldenburg voor 33,000 euro verkocht naar Australië.
- Prinzessin (°2008 - v. Furst Piccolo) liep Grand Prix onder Bjorn Vileyn en loopt momenteel Grand Prix 25 onder Hanna Faymonville.
- Queran (°20016 - v. Morricone) was finalist in de Beker van België dressuur vierjarige paarden en nadien verkocht naar Frankrijk.
- Sacramento (°2018 - v. Frascino) was succesvol bij de wedstrijden jonge paarden in Verenigd Koninkrijk onder Finlay Heather.
- Pomme d'Amour (°2020 - v. Imposantos) was succesvol in haar EPTM test en werd Ster verklaard.


Stamboom

Vader Extreme US
Vader van vader Escamillo
v.v.v. Escolar
m.v.v. Cassila
Moeder van vader Viva Contana PS
v.m.v. Vivaldi
m.m.v. Contana
Moeder Royalistin
Vader van moeder Royal Diamond
v.v.m. Rubinstein
m.v.m. Elektia V
Moeder van moeder Sabrina
v.m.m. Sao Paulo
m.m.m. Fernlady