We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop: Frits is een 14 jarige ruin, KWPN stamboek van 1.69m. Afstammeling: Up to Date x Goodtimes.

Frits heeft een vrolijk karakter en en hij wil graag aan het werk. Hij is braaf op de wasplaats en bij de hoefsmid (hij staat van voor op ijzers) en niet onbelangrijk: hij is alleen te laden op de trailer. Deze knapperd is allround opgeleid en is Z1 dressuur, B springen en B eventing.

Hij is fijn dressuurmatig te rijden en makkelijk in de hand. Springen doet hij in principe altijd, hij is niet kijkerig op hindernissen. Door ambitie van de vorige eigenaren is deze ruin verder opgeleid in de dressuur dan in het springen en de eventing. Hij is veel mee geweest naar het bos en je kunt hem ook gemakkelijk meenemen voor een paar dagen weg.

Hij is sociaal naar andere paarden toe maar hij kan ook prima alleen staan. Ook heeft hij geen verlatingsangst om van het erf af te gaan en is deze leuke ruin goed verkeersmak.

Frits zou een ideaal paard zijn voor een ponyruiter die de overstap naar de paarden wil gaan maken. Of voor een student aan een paardenopleiding die daarvoor een veelzijdig paard nodig heeft. Tevens is dit paard ook geschikt voor een meer recreatievere ruiter maar natuurlijk ook voor ruiter met wedstrijd ambitie. Hij houdt wel van afwisseling in het werk. Frits is niet geschikt voor onzekere of beginnende ruiters. Hij is voor hen teveel sportpaard. 

Hij is in mei 2023 röntgenologisch goed gekeurd inclusief rug en hals.Tot slot denken wij dat Frits een fijn allround amateur paard is waar iemand erg veel plezier van gaat krijgen. NB: hij wordt verkocht in opdracht van zijn eigenaresse.

De prijs is bespreekbaar!

Stamboom

Vader up to date
Vader van vader camerino
v.v.v. cor de la bryere
m.v.v. s-lady b
Moeder van vader rococo
v.m.v. colino
m.m.v. libretto
Moeder myniki
Vader van moeder goodtimes
v.v.m. nimmerdor
m.v.m. zigeunerin
Moeder van moeder fawiki
v.m.m. zeoliet
m.m.m. wiki