We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Mercedes ( Apache x Solitair ) is een 7 jarige ruin van 1,67m hoog. Voor een ervaren ruiter is hij de perfecte allrounder.

 Mercedes heeft ervaring in het Z1 dressuur en heeft een aantal oefenparcoursjes gesprongen, hij heeft veel vermogen en talent voor het springen. Mercedes is fijn te rijden maar niet geschikt voor een beginnende of onzekere ruiter, hij zou het beste passen bij een ruiter die lekker allround met hem aan de slag gaat of voor een fanatieke ruiter die de overstap van pony naar paard moet maken, hij zou het ook leuk kunnen doen in de eventing maar heeft hier geen ervaring in. 

In de omgang is Mercedes heel makkelijk en vriendelijk, hij houd van aandacht en poetsen. Ook is hij verkeersmak en sociaal met andere paarden maar is niet gewend om in grote groepen te staan.

 Op 3-6-2024 is hij röntgenologisch goedgekeurd inclusief rug en hals, hij is vrij van gebreken en heeft geen eczeem. Mercedes staat gestald in Sliedrecht, voor meer informatie graag contact opnemen met 0615538202

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.