We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze 7 jarige talentvolle ruin , Maserati, heeft veel capaciteiten voor de toekomst. Hij loopt momenteel de nationale cyclus 7 jarige paarden, met scores rond de 72 procent. Hij behaalde al een tweede en eerste plaats hierin. Maserati is een groot paard maar wel fijn te rijden. Hij heeft een zacht karakter en zoekt idem een ruiter. Hij is het ideale paard voor ambitieuze ruiters die lichte tour ambities hebben of in de jeugd bij de juniors of young riders wil gaan schitteren.
Maserati is geboren te Coolhorses en in eigendom van Coolhorses. Hij werd vanaf jonge leeftijd opgeleid door Isabel Cool en sinds zijn 5 jaar uitgebracht op wedstrijd. 
Aangezien zijn opleidingsniveau hoog is, en hij over veel talent beschikt, zit dit paard wel in de hogere prijsklasse (tussen de 75.000 en 100.000 euro) Enkel oprecht geïnteresseerden kunnen Maserati komen testrijden.

www.coolhorses.be
GSM 0032473442821

Stamboom

Vader Dante weltino
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder wencis
Vader van moeder radar
v.v.m. cocktail
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.