We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Treasure is een super lieve talentvolle merrie die voor vele ruiters geschikt is. Ze is hier te Coolhorses geboren en opgeleid. De moeder van Treasure, Faithfull, liep onder Isabel Cool lichte tour en had zelf ook veel talent. De vader van Treasure 'el corazon' is een zoon uit de bekende Escolar. Deze geeft zeer coole en werkwillige paarden door, wat we ook bij treasure terug zien.
Ze is in de omgang, op de wei, bij de smid, scheren, tandarts... ook zeer makkelijk, net zoals in het rijden. Een zeer ongecompliceerd paard waardoor vele ruiters hier plezier aan gaan beleven. Ze is bovendien zeer lief, geen merrie streken. Voor haar jonge leeftijd kan ze al veel oefeningen: travers, schouderbinnenwaarts, appuyeren zowel in galop als draf, alsook stappirouettes. De vliegende wissels neemt ze ook al aardig op in de training, maar zijn nog niet bevestigd (gezien haar jonge leeftijd ). Wedstrijd ervaring heeft ze nog niet. 
Voor meer info neem gerust contact op met Isabel Cool 0032473442821. www.coolhorses.be

Stamboom

Vader el corazon
Vader van vader escolar
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder faithfull
Vader van moeder vivaldi
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.