We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Diana Z is een elegant merrieveulen uit Dourkhan Hero Z en heeft als moeder Caroline Z. Caroline Z is de dochter van Cicero Z. De grootramige Carthago Z zoon dankt zijn succes aan zijn uniforme nafok van zeer competitieve springpaarden! Al meer dan 100 van zijn nakomelingen springen op 1m50+ niveau. De moeder van Caroline Z is Evita (prok). Evita is de dochter van 1.60 m springpaard Anthonis en heeft als moeder Kristen (predikaat prestatie). Evita is daarmee tevens de zus van olympisch springpaard Titus (met Guy Williams 2012) en 1.60m springpaard Orage. In deze bloedlijn zijn nog tal van goedgekeurde hengsten voorgebracht en verschillende 1.30 springpaarden. Caroline Z is daarmee een unieke fokmerrie die hoog staat aangeschreven bij zowel het KWPN als Zangersheide stamboek.

Dourkhan Hero Z is modern sportpaard. De perfect gebouwde hengst heeft enorm veel bloed, een fantastische techniek, springt lichtvoetig met een uitzonderlijk atletisch vermogen, galoppeert royaal en is ultra voorzichtig. Zijn efficiëntie als sportpaard bewijst hij ook in de sport waarin hij als 7-jarige onder Christian Ahlmann de zilveren medaille won op het WK voor jonge paarden in Lanaken!https://www.zangersheide.com/nl/hengsten/dourkhan-hero-z

Diana Z is een super veulen die veel toekomst kan hebben in de sport. Bij de eerste stap ziet men meteen dat het gaat over een lichtvoetig veulen met prachtige gangen. Ze heeft bovendien een zeer prettig karakter. Diana Z is op 23 mei 2024 geboren.

Stamboom

Vader Dourkhan Hero Z
ggk: zang
Vader van vader Sea Coast Don't Touch Tiji Hero
Ggk: AES
v.v.v. Diamant de Semilly
ggk: Awr, bwp, chs, holst, mipaaf, sf, zang
m.v.v. china touch hero
Moeder van vader Zinka de Kalvarie Z
v.m.v. Zandor Z
Ggk: holst, rhein, sf, zang
m.m.v. Inka van 't Roosakker
Vb
Moeder Caroline Z
Vader van moeder Cicero Z van Paemel
BWP_ambassadeur
v.v.m. Carthago
Ggk: holst, rhein, sf, zang
m.v.m. Rendez-vous van Paemel
stb
Moeder van moeder Evita
prok
v.m.m. Anthonis
aangew.verr.ond.,prok
m.m.m. Kristin
prest, stb.