We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Interessante 𝟮-𝗷𝗮𝗿𝗶𝗴𝗲 𝗺𝗲𝗿𝗿𝗶𝗲 voor zowel 𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁 𝗮𝗹𝘀 𝗳𝗼𝗸𝗸𝗲𝗿𝗶𝗷! uit een geweldige moederlijn met veel 𝗽𝗿𝗲𝗱𝗶𝗰𝗮𝘁𝗲𝗻 en 𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁.

 Naam:  𝗦𝗶𝗺𝗽𝗹𝘆 𝗥𝗲𝗱
(D-OC)
 Geslacht: 𝗠𝗲𝗿𝗿𝗶𝗲
Vader: 𝗡𝗲𝘅𝘁 𝗣𝗶𝘁𝗰𝗵
Moedersvader: 𝗢𝘀𝗰𝗮𝗿
Geboortedatum: 𝟭𝟴-𝟬𝟱-𝟮𝟬𝟮𝟮
Stamboek: 𝗞𝗪𝗣𝗡 
Stokmaat: 𝟭.𝟲𝟬𝗺  (De verwachte stokmaat +- 𝟭.𝟲𝟱𝗺 - 𝟭.𝟲𝟴𝗺) 
Kleur: 𝗩𝗼𝘀

Deze  𝟮-𝗷𝗮𝗿𝗶𝗴𝗲 𝗺𝗲𝗿𝗿𝗶𝗲 heeft een fantastische moeder. 𝗭𝗮𝗿𝗮𝗵 is een (𝗘𝗟𝗜𝗧𝗘,𝗘𝗣𝗧𝗠 (𝟴𝟳) 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 (𝗣𝗦𝗚/𝗜𝗡𝗧𝗘𝗥𝗜), 𝗣𝗥𝗢𝗞 v.Oscar x Montecristo. Zarah slaagde voor haar  𝗘𝗣𝗧𝗠 test met een fantastische score van 𝟴𝟳 ptn! Met onder andere een  𝟗,𝟎 voor de draf en voor haar fantastische galop ontving ze maarliefst een 𝟗,𝟓.

Zarah heeft een glansrijke sport carrière achter de rug. Als 6-jarige dressuurmerrie liep ze verdienstelijk op het 𝗪𝗲𝗿𝗲𝗹𝗱 𝗞𝗮𝗺𝗽𝗶𝗼𝗲𝗻𝘀𝗰𝗵𝗮𝗽 𝗝𝗼𝗻𝗴𝗲 𝗗𝗿𝗲𝘀𝘀𝘂𝘂𝗿𝗽𝗮𝗮𝗿𝗱𝗲𝗻 in het Duitse ‘Verden’ haar verdere loopbaan verliep ook succesvol! Meerdere medailles werden er behaald op de Nederlandse Kampioenschappen (𝗕𝗿𝗼𝗻𝘀 𝗭𝟮, 𝗭𝗭-𝗟 / 𝗭𝗭-𝗭 𝗲𝗻 𝗭𝗶𝗹𝘃𝗲𝗿 𝗝𝘂𝗻𝗶𝗼𝗿𝗲𝗻) en Europese Kampioenschappen (𝗧𝗲𝗮𝗺𝘇𝗶𝗹𝘃𝗲𝗿 𝗝𝘂𝗻𝗶𝗼𝗿𝗲𝗻) Ook in de Lichte Tour behaalde Zarah mooie plaatsingen op het Nederlands Kampioenschap ; 𝟲𝗱𝗲 𝗲𝗻 𝟰𝗱𝗲 𝗽𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀.

Zarah bracht ook al een dochter van Winningmood (𝗦𝗧𝗘𝗥, 𝗘𝗣𝗧𝗠𝟴𝟰)

De vader van 𝗦𝗶𝗺𝗽𝗹𝘆 𝗥𝗲𝗱 is de KWPN 𝗣𝗿𝗲𝗺𝗶𝗲𝗵𝗲𝗻𝗴𝘀𝘁 𝗡𝗲𝘅𝘁 𝗣𝗶𝘁𝗰𝗵 . Next Pitch is een moderne, elegante en sterk bewegende zoon van de 𝗟𝗶𝗰𝗵𝘁𝗲𝗧𝗼𝘂𝗿 𝗵𝗲𝗻𝗴𝘀𝘁 𝗚𝗲𝗻𝗶𝗮𝗮𝗹 uit een dochter van de 𝗚𝗿𝗮𝗻𝗱 𝗣𝗿𝗶𝘅 hengst 𝗕𝗹𝘂𝗲 𝗛𝗼𝗿𝘀 𝗛𝗼𝘁𝗹𝗶𝗻𝗲. Zijn grootmoeder is de bekende hengstenmoeder 𝗟𝗶𝘁𝗰𝗵𝘆, Zij is de moeder van onder andere de 𝗽𝗿𝗲𝗳𝗲𝗿𝗲𝗻𝘁𝗲 𝗚𝗿𝗮𝗻𝗱-𝗣𝗿𝗶𝘅 𝗵𝗲𝗻𝗴𝘀𝘁𝗣𝗮𝗶𝗻𝘁𝗲𝗱 𝗕𝗹𝗮𝗰𝗸.

 Hengstenmoeder 𝗟𝗶𝘁𝗰𝗵𝘆  is de grootmoeder van Next Pitch. De 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 (𝗱𝗿), 𝗣𝗥𝗘𝗦𝗧𝗔𝗧𝗜𝗘, 𝗣𝗥𝗘𝗙𝗘𝗥𝗘𝗡𝗧, 𝗘𝗟𝗜𝗧𝗘 merrie is een dochter van de 𝗚𝗿𝗮𝗻𝗱 𝗣𝗿𝗶𝘅 hengst Ferro. Ze bracht van Gribaldi de preferente Grand Prix-hengst  𝗣𝗮𝗶𝗻𝘁𝗲𝗱 𝗕𝗹𝗮𝗰𝗸 en zijn volle broer 𝗣𝗮𝗶𝗻𝘁𝗲𝗱 𝗕𝗹𝗮𝗰𝗸 𝗜𝗜, goedgekeurd in Oldenburg, Zweden en bij het NRPS. Ook de KWPN hengst en Lichte Tour paard Zizi Top (v. Tango) is een zoon van Litchy. Daarnaast bracht Litchy van Totilas Marlies van Baalen haar Grand Prix-paard 𝗚𝗼 𝗟𝗲𝗴𝗲𝗻𝗱.

* Simply Red is bij ons geboren en zelf opgefokt (Haar volledige geschiedenis is bekend) Ze is altijd netjes bijgehouden wat betreft entingen, ontworming en hoefsmid. 

*Ze wordt verkocht wegens inkrimping paardenbestand.

- Vraagprijs is €7.500,00 ,- Ex.BTW
 
Ben je geïnteresseerd in deze prachtige merrie of wil je meer informatie dan graag mailen naar ; Mercedeshoeve@outlook.com of Whatsapp naar +31 6 31 21 51 74 

Stamboom

Vader Next Pitch
KWPN PREMIE, D-OC
Vader van vader Geniaal
PSG-INT I, WFFS-FREE
v.v.v. Vivaldi
PSG-INT I, PREFERENT
m.v.v. Wocky
ELITE, PREFERENT, PRESTATIE, IBOP, PROK, D-OC
Moeder van vader It’s a Litchy
PROK, WFFS-FREE
v.m.v. Blue Hors Hotline
GRAND-PRIX
m.m.v. Litchy
ELITE, PREFERENT, PRESTATIE, SPORT, PROK
Moeder Zarah
ELITE, EPTM (87) SPORT (PSG-INT I) PROK
Vader van moeder Oscar
PSG-INT I
v.v.m. Wolfgang
m.v.m. Berania
STER, PREFERENT, PRESTATIE
Moeder van moeder Sarah
KEUR, PRESTATIE
v.m.m. Montecristo
GRAND PRIX
m.m.m. Naara
KEUR, PRESTATIE, SPORT