We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: OPLOO
FOKKER: Dhr. P. van den Hurk
CONTACT: Sabine Smit - Veulentekoop.nl - +31 (0)6 - 22 44 68 43
Bij aanschaf van dit paard betaalt u geen commissie!
Hogere prijsklasse
-----
Ben jij opzoek naar een fijn springpaard waar je samen mee kunt doorgroeien? Olympique staat te trappelen om met jou aan de slag te gaan. Ze is een merrie die plezier heeft in haar werk, efficiënt springt en daarbij zelden een balk laat vallen. Olympique springt inmiddels haar oefenparcoursen op 1.10m. niveau.

Olympique stamt uit de Hannoveraanse Nordspitze stam. Een merrielijn die zowel fijne dressuur- als springpaarden voortbrengt. Haar oudste broer Dirkje (v. De Niro) geboren in 2016 wordt succesvol op Z1 niveau uitgebracht.

Grootmoeder Ratina S (v. Ravallo) bracht het Grand Prix dressuurpaard Legolas (v. Lucky Champ), het 1.30m. springpaard Calandra (v. Calandro) en de 1.40 m. geklasseerde merrie Contara (v. Cascadello I).

Olympique is röntgenologisch gekeurd zonder bemerkingen en is in het bezit van het PROK-certificaat. Overkeuren mag kosten koper.
----
Vader is de internationaal 1.60m. geklasseerde A Big Boy. De hengst een nakomeling van de stempelhengst Kannan GFE werd in 2009  verkocht naar de stallen van de Griekse amazone Athina Onasis & de Brazilliaanse topruiter Alvaro Miranda de Neto. 

Met de Estse ruiter Rein Pill groeide hij uit tot een volwaardig Grand Prix paard met o.a. internationale overwinningen op de CSI Tallinn, Warsaw, Leszno, Poznan, Sopot en Kopenhagen. A Big Boy nam ook deel aan het EK te Windsor waar ze in de openingsproef op een knappe 7e plaats eindigden.

Stamboom

Vader A Big Boy
1.60m.
Vader van vader Kannan GFE
1.60m.
v.v.v. Voltaire
1.60m.
m.v.v. Cemeta
1.30m.
Moeder van vader Urline de Muze
v.m.v. Cash
1.60m.
m.m.v. Fragance de Chalus
1.40m.
Moeder Canne
Vader van moeder Calazio I
1.45m.
v.v.m. Calato
1.40m.
m.v.m. Zivia
Elite, Staatspremie
Moeder van moeder Ratina S
L1 dressuur
v.m.m. Ravallo
m.m.m. Wartburg