We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: SON EN BREUGEL
Fokker: Dhr. H. Meulendijks
CONTACT: Sabine Smit - Veulentekoop.nl / foalforsale.com - +31 (0)6 - 22 44 68 43
Bij aanschaf van dit veulen betaald u geen commissie!
----
Dakota M is een correct gebouwd springveulen met een mooie bespiering en een uitstekende galop. Hij stamt uit een interessante merrielijn die garant staat voor een fijn sportpaard.

Uit de merrielijn van de internationale 1.55m. springpaard Zingaro Z (v. Zandor Z) en het 1.50m. paard Urchin (v. Chin Chin) en het CSI2* Eventing paard Zoe Zingaro Z (v. Zandor Z).
-----
Moeder is de jonge merrie La Trappe M. Zij is een nakomeling van de Holsteiner hengst Cardento (v. Capitol I). Naast zilveren medailles op het WK, EK en de Olympische spelen levert hij grote prestaties in de fokkerij en heeft hij meer dan 25 nakomelingen die op 1.60m. niveau in de sport presteren.

Grootmoeder is de Elite, prestatie, sport merrie Praline M. Zij liep zelf op 1.30m. niveau in de sport en is moeder van de 1.20m. geklasseerde springpaarden Icipari (v. Classe VDL) en Filles de Reve M (v. Nabab de Reve), het 1.30m springpaard Coco Z (v. Cicero Z van Paemel), het internationale 1.35m. springpaard Breitling M (v. Verdi TN), het 1.50m. springpaard Zingaro Z (v. Zandor Z) en het CSI2* eventing paard Zoe Zingaro Z (v. Zandor Z).

Overgrootmoeder Grande (v. Grannus) werd zelf op 1.30m niveau in de sport uitgebracht. Zij bracht naast Praline M het 1.50m. springpaard Urchin (v. Chin Chin).

Stamboom

Vader Dorain Grey TN Z
1.35m.
Vader van vader Dominator 2000 Z
1.70m.
v.v.v. Diamant de Semilly
1.60m.
m.v.v. Cephale
1.40m.
Moeder van vader Cegetti Z
1.30m.
v.m.v. Chellano Z
1.60m.
m.m.v. Negetti
1.20m.
Moeder La Trappe M
Vader van moeder Cardento
1.60m.
v.v.m. Capitol I
m.v.m. B-Estelle
Moeder van moeder Praline M
1.30m. Elite, Prestatie, PROK, Sport-spr.
v.m.m. Narcos II
1.60m.
m.m.m. Grande
1.30m.