We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Uit eigen fok bieden wij deze fijne en knappe ruin Pirate aan (geboren mei 2020).
Zijn moeder Andra (Lux Z x Cordalmé Z x Grandeur) is een halfzus van het 1.55m springpaard Zorro (v. Numero Uno) en de AES goedgekeurde hengst Hero (v. Nabab de Reve). De vader van Pirate is de Olympische springhengst O’Brien (Peter Pan x Goudsmid), zijn nakomelingen staan bekend om hun springkwaliteiten en super instelling. Dit zijn beide kenmerken waarover Pirate beschikt.

Inmiddels is hij een aantal maanden onder het zadel en heeft hij de afgelopen weken veel ervaring opgedaan tijdens de Jonge Paarden Opleiding. Hierbij werd hij op andere locatie begeleid tot het springen van een klein parcoursje onder het zadel (filmpje op te vragen via whatsapp). Hij heeft fijne gangen en springt met veel gemak.
Graag zien wij hem bij iemand die ervaring met jonge paarden heeft. 

Hij is makkelijk in de omgang, bij de smid, tijdens vervoer en in de stapmolen.

Nooit ziek of kreupel geweest, goede voeten, hard beenwerk. Recent bij de tandarts geweest. 
Sociaal met andere paarden.
https://horsetelex.nl/horses/pedigree/2213591/pirate-boy-van-de-blauwendraad

Tevens te koop; bruine 12 jarige merrie (O'Brien x Orlando x Ramiro), heeft 1.20m gesprongen, braaf te rijden, wel met veel go, +/- 1.62m hoog (zie laatste foto). 

Stamboom

Vader O'Brien
Vader van vader Peter Pan
v.v.v. Pilot
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Goudsmid
m.m.v.
Moeder Andra
Vader van moeder Lux Z
v.v.m. Lord Calando
m.v.m.
Moeder van moeder C.Cordalme
v.m.m. Cordalme Z
m.m.m.