We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze driejarige Uricas van de Bisschop is een echte eyecatcher! Deze bonte hengst is een schitterende verschijning en hij springt met een goede voorbeentechniek en dito lichaamsgebruik. Met zijn makkelijke karakter gaat hij een passende match vormen met nagenoeg iedere ruiter.

Hij is een zoon van Harrie Smolders’ toppaard Uricas van de Kattevennen, die afgelopen jaar deelnam aan het EK in Milaan en eerder al de GCT-Grand Prix van Riesenbeck en de 5*-Grand Prix van Sankt Gallen won.

Ook voor de fokkerij is deze Holsteiner vererver een aanwinst en we zien Uricas van de Kattevennen hier gekoppeld aan de merrie Okadija van den Heuvel. In haar pedigree zijn de bonte genen dubbel vastgelegd, via haar Frans gefokte vader Roccossifred, die zelf op 1.40m-niveau sprong, en Eddy Wally. Beide hengsten hebben al een meerdere internationaal presterende nakomelingen gebracht en uit deze directe moederlijn komt tevens het internationale 1.40m-paard Pelle T (v.Kasanova de la Pomme).

Voor meer informatie, ga naar www.suuskuytensauctions.com 
De veiling vindt plaats op 19 december 2023 online en op locatie. 

Stamboom

Vader Uricas van de Kattevennen
Vader van vader Uriko
v.v.v. Untouchable
m.v.v. Wizzard
Moeder van vader T-Cassina
v.m.v. Cassini I
m.m.v. Chika’s Way
Moeder Okadija van den Heuvel
Vader van moeder Roccossifred
v.v.m. Limbo
m.v.m. Blinten
Moeder van moeder Elanka VDH Z
v.m.m. Eddy Wally
m.m.m. Umea H