We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze woning is de droom voor paardenliefhebbers, met alle benodigde faciliteiten voor het comfort en welzijn van uw viervoetige vrienden. De woning, volledig gemoderniseerd en verduurzaamd, biedt een combinatie van comfortabel wonen en het houden van paarden. Aangrenzend aan het bos met veel uitrijmogelijkheden.

In 2017 is de stalruimte volledig gerenoveerd en gemoderniseerd, terwijl in 2022 de woning zelf is gemoderniseerd. Duurzame installaties, waaronder 42 zonnepanelen, een lucht/lucht warmtepomp en een pellet kachel, maken de woning energiezuinig.

De woning biedt de mogelijkheid van gelijkvloers wonen, met een slaap- en badkamer op de begane grond. De moderne woonkamer geeft een schitterend uitzicht op het aangrenzende weiland en biedt toegang tot de fraaie overkapping. De moderne woonkeuken en praktische bijkeuken zorgen voor extra comfort.

Een bijzonder kenmerk is de 'multifunctionele ruimte', momenteel ingericht als een gezellige bruine kroeg met baropstelling en sanitaire voorzieningen. Vanaf hier is er een doorgang naar de garage en de paardenfaciliteiten.

Op de verdieping zijn twee royale slaapkamers, bergruimte en een complete badkamer te vinden. Een ruime overloop waar eventueel een vierde slaapkamer kan worden gerealiseerd

De woning beschikt over alle benodigde paardenfaciliteiten, waaronder luxe paardenboxen, wasplaats met solarium, hooiopslag, een rijbaan voorzien van eb en vloed bodem, paddock en aangrenzend weiland. Voor meer details over deze faciliteiten verwijzen we naar het kopje 'Bijgebouwen & Paardenfaciliteiten'.

Rondom de woning een verzorgde tuin met sierbestrating, diverse borders, gazon en terras en zwemspa.

Perceeloppervlakte 15.330 m².

Dedemsvaart.
Een gezellig en levendig dorp in Overijssel, gemeente Hardenberg. Goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Door de ligging nabij Hardenberg , Dedemsvaart en Ommen zijn er uitgebreide voorzieningen en winkelmogelijkheden. Een goede en snelle aansluiting op provinciale -en rijkswegen. De fraaie omgeving van Dedemsvaart mogen we niet vergeten. Er zijn veel mogelijkheden om te recreëren, te fietsen en te wandelen in de prachtige natuur.

Globale indeling woning
Begane grond:
Entree met trapopgang, garderobe en toilet; keuken met diverse inbouwapparatuur; aangrenzend de woonkamer met pellet kachel en een schuifpui naar de overkapping; slaapkamer I met eigen badkamer en inloopkast; royale bijkeuken met wasmachineaansluiting; multifunctionele ruimte, momenteel ingericht als bar met eigen sanitair; grote garage met doorgang naar de paardenfaciliteiten. 

Verdieping:
Royale overloop met berging; slaapkamer II; complete badkamer; slaapkamer III. Beide slaapkamers hebben extra bergruimte en een eigen wastafel.

Woonkeuken:
In 2020 is er een moderne keuken geïnstalleerd met een U-vormige opstelling. De keuken is uitgerust met een gaskookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser. Het is een fraaie ruimte met voldoende werkoppervlak en opbergruimte.

Sanitair 
• Op de begane grond is een luxe badkamer ingericht met twee wastafelmeubels, een ruime inloopdouche (geschikt voor twee personen) voorzien van een Sunshower en vloerverwarming.
• Op de bovenverdieping is er een badkamer met een ligbad, wastafelmeubel, wandcloset en inloopdouche. De ruimte is afgewerkt met vloer- en wandbetegeling.
• Het overige sanitair is ingericht met een wandcloset en fontein.

Bijgebouwen & Paardenfaciliteiten
- Inpandige dubbele garage Afmeting ca. 9,71 x 7,50 meter; oppervlakte ca. 73 m². Inpandige garage voorzien van elektra, water en twee elektrisch bedienbare deuren met afstandsbediening. Meer dan genoeg ruimte voor uw auto’s, trailer, aanhanger en camper. Daarnaast is er een krachtstroomaansluiting aanwezig.
- Stalruimte Afmeting ca. 16,50 x 15,33 meter; oppervlakte ca. 250 m². Ingericht met vijf royale paardenboxen ook is er een poetsplaats aanwezig met daarnaast een luxe zadelkamer ingericht met eigen keukenblok, wasmachineaansluiting, boiler voor de wasplaats en bergruimte.
- Berging annex schuur Afmeting ca. 12,26 x 15,33 meter; oppervlakte ca. 190 m². Een imposante schuur, momenteel in gebruik als opslag en ruimte voor de werktuigen en rijtuigen. Hier liggen natuurlijk ook nog mogelijkheden voor het realiseren van extra stalruimte. Ook is er een kapschuur, deze is momenteel in gebruik als hooiopslag en trailerstalling.
- Buitenbak en Weiland Prachtige rijbaan met eb en vloed bodem en een afmeting van ongeveer 35- x 48 meter ook is er een paddock aanwezig. Aangrenzend is ongeveer 9.000 m² weiland aanwezig.
- Binnenrijhal Op dit moment is er een (bouw)vergunning verleend om de bestaande rijbaan te vergroten en een binnenrijhal te bouwen. Van 26 x 62 meter. Deze vergunning is ter inzage.

Installaties:
• Verwarming wordt naast de C.V. geregeld door een pellet kachel en/of lucht/lucht warmtepomp.
• Warm water word geregeld door middel van c.v.-combiketel en/of elektrische boiler (eigendom).
• Airco aanwezig in woonkamer/keuken, bovenverdieping, beneden slaapkamer en multifunctionele ruimte
• Begane grond is grotendeels voorzien van vloerverwarming.
• Zwemspa wordt elektrisch verwarmd. • 42 zonnepanelen geplaatst in 2022 met een gemiddelde opbrengst van 390 Wp.
• Woning is aangesloten op gemeentelijk riolering. Bestemming: Op het perceel rust de bestemming ‘Agrarisch met Waarden’. Meer informatie kunt u vinden bij de gemeente, op ruimtelijkeplannen.nl of de website van Het Betere Boerenerf.

Algemeen:
• Woonoppervlakte ca. 227 m², overig inpandige ruimte ca. 508 m², inhoud woning ca. 2.715 m³, gebouw gebonden buitenruimte ca. 188 m².
• Een echt paardenobject.
• Energielabel A.

‘Kortom, luxe en landelijk wonen aan bosrand gelegen object met perfecte uitrij mogelijkheden. Bekijk daarom de foto’s op internet, in onze brochure en maak voor het verkrijgen van een juiste indruk van indeling en sfeer een afspraak voor een bezichtiging.’

Aanvaarding in overleg.