We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

** Op 19 januari vindt er een Open Huis plaats bij deze woonboerderij, waarbij u van harte welkom bent tussen 13:30 en 16:30. ** 

Een imposante STOLPBOERDERIJ met oneindig veel mogelijkheden voor PAARDENLIEFHEBBERS. In totaal zijn er NEGEN paardenboxen aanwezig, een PAARDENBAK, KAPSCHUUR, LONGEERBAAN, VIJF PADDOCKS en aangrenzend weiland. Wat ook zeker benoemd moet worden zijn de VIER slaapkamers en TWEE badkamers.

De stolpboerderij is in 1925 in ere hersteld nadat hij in 1923 is afgebrand. Door de jaren heen is de boerderij diverse keren verbouwd. In 2008 is hij zelfs geheel gerenoveerd en gemoderniseerd. Bekijk de foto’s voor het prachtige eindresultaat. Een luxueuze uitstraling in combinatie met authentieke elementen.

Dankzij de slaap- en badkamer op de begane grond is de woning geschikt voor diverse doelgroepen. In de royale woonkamer voorzien van dubbele open haard (deze staat in verbinding met de woonkamer en de woonkeuken) is het heerlijk vertoeven. De prachtige woonkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Verder is de begane grond ruim opgezet, waardoor het een prettige leefomgeving is. Op de verdieping vindt u nog drie slaapkamers en een complete badkamer. Door de grootte van de woning zijn er nog voldoende mogelijkheden tot het realiseren van extra slaapkamers.

De rondom verzorgde tuin is voorzien van sierbestrating, diverse borders en terrassen. Hier heeft u de mogelijkheid om te genieten van de ruimte, de rust en het zonnetje. Verder staan er nog drie bergingen op het perceel, deze kunnen gebruikt worden voor diverse doeleinden. Perceeloppervlakte van maar liefst 18.609 m². Verkoper heeft aangegeven dat minder grond bespreekbaar is.

Winkel
Winkel is een dorp gelegen in de kop van Noord Holland. De inwoners van Winkel laten elkaar vrij. Winkel is vrijwel verenigd met het nabij gelegen Nieuwe Niedorp en beide dorpen delen dan ook een winkelcentrum. Verder heeft het dorp diverse basisscholen en een goede aansluiting op het openbaar vervoer. De golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij Golf & Country Club Regthuys.

Globale indeling woonboerderij
Begane grond: Royale entree met trapopgang; toilet; de woonkamer is te bereiken door de en-suite deuren; moderne woonkeuken met spoeleiland en toegang tot de veranda en openslaande deuren naar de tuin; hal met extra toilet voor de gasten; bijkeuken met wasmachine aansluiting en technische ruimte; inpandige garage met vliering; slaapkamer I met inbouwkasten; badkamer I met een apart toilet.

Verdieping:
Overloop met vide; toilet; slaapkamer II met voldoende ruimte voor een bureau; slaapkamer III; slaapkamer IV; badkamer II.Zolder: Royale zolder met veel bergruimte. Ook is hier eventueel de mogelijkheid tot het realiseren van extra slaapkamers.

Woonkeuken
Prachtige keuken met spoeleiland voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een stoomoven, combi-oven, inbouw espressomachine, vaatwasmachine, koelkast en een Quooker. Samen met de eetkamer vormt het een mooi geheel.

Sanitair
• Badkamer begane grond luxueuze badkamer met diverse gebinten in het zicht. Voorzien van ligbad, royale inloop douche met twee douchekoppen en een prachtig wastafelmeubel.
• Badkamer verdieping complete en moderne badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel.
• In totaal zijn er vier toiletten aanwezig, waarvan er een is voorzien van urinoir.

Bijgebouwen & Paardenfaciliteiten
- Inpandige garage
Afmeting ca. 5,69 x 10,78 meter; oppervlakte ca. 61 m². Inpandige garage voorzien van elektra, water, vliering en een elektrische deur. Voldoende ruimte om twee auto’s te plaatsen met aansluitend een werkplaats en een toiletvoorziening.
- Kapschuur
Afmeting ca. 14,75 x 9,87 meter; oppervlakte ca. 145 m². Een grote kapschuur ideaal voor het stallen van bijvoorbeeld een paardentrailer, camper of iets vergelijkbaars. Ook perfect te gebruiken als hooiberg.
- Stal I
Afmeting ca. 9,12 x 6,72 meter; oppervlakte ca. 61 m². Stal ingericht met drie royale paardenboxen ook is er een poetsplaats aanwezig voorzien van warm water. De drinkbakken in de stallen zijn voorzien van een warmtepompsysteem om bevriezing te voorkomen.
- Stal II
Afmeting ca. 9,16 x 8,72 meter; oppervlakte ca. 80 m². Stal ingericht met zes paardenboxen van circa 9 m2. De drinkbakken in de stallen zijn voorzien van een warmtepompsysteem om bevriezing te voorkomen.
- Longeercirkel
De longeercirkel heeft een doorsnede van 16 meter, een mooie afscheiding rondom met poort in tweeën deelbaar. Voorzien van beregeningsinstallatie en een speciale bodem. Ook is het mogelijk om in de avonduren uw paard te longeren, want er is verlichting aanwezig.

- Paddocks
Vijf paddocks waarvan er drie apart in te delen zijn. Allen voorzien van antigraafmatten en goede drainage. Omgeven door goede afrastering en poorten.

- Buitenbak en Weiland
Prachtige buitenbak aangelegd door de firma Agterberg van 20 x 60. Voorzien van beregeningsinstallatie en verlichting.

Verder is er aangrenzend weiland, ingedeeld per paard en voor eigen hooiwinning, goede afrasteringen en poorten, voorzien van drinkbakken.

Installaties:
• Verwarming en warm water door middel van c.v.-combiketel (Type: Nefit. Bouwjaar: 2009).
• De drinkbakken in de stallen zijn voorzien van een warmtepomp systeem om bevriezing te voorkomen.
• Longeercirkel en buitenbak zijn voorzien van beregeningssysteem.
• Woonboerderij is aangesloten op gemeentelijk riolering.

Bestemming:
Op het perceel rust de bestemming ‘Gemengd’. In de regels van het bestemmingsplan staat hierbij dat het als zodanig bestemd is voor wonen, al dan niet in combinatie met bedrijven (cat. 1 en 2), detailhandel, dienstverlening en maatschappelijke voorzieningen. Kijk voor meer informatie op de website ruimtelijkeplannen.nl, neem contact op met de gemeente of informeer bij ons.

Algemeen:
• Woonoppervlakte ca. 352 m², overig inpandige ruimte ca. 251 m², inhoud woning ca. 2.591 m³, gebouw gebonden buitenruimte ca. 32 m2, externe bergruimte ca. 165 m².
• Een echt paardenobject.
• Energielabel B.
• Bouwkundig gekeurd.

‘Kortom, luxe en landelijk wonen. Bekijk daarom de foto’s op internet, in onze brochure en maak voor het verkrijgen van een juiste indruk van indeling en sfeer een afspraak voor een bezichtiging.’

Aanvaarding in overleg.