We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Rubus des Bienvenus, geboren op 26 mei 2023.
Hij is dapper, erg sociaal, goed gebouwd met 3 mooie gangen. Geboren uit een Ogano Sitte moeder, die eventig reed, is hij groot en recht in zijn hoeven (letterlijk en figuurlijk).
Zijn vader hoeft niet langer voorgesteld te worden. Denzel van 't Meulenhof (Marius Claudius x Quidam de Revel) schitterde zelf in het springen en zijn nakomelingen die op hoog niveau presteerden zijn niet meer te tellen.
Een broer van Rubus, uit dezelfde moeder x Marius Claudius, behaalde meerdere klasseringen in het springen in 1m40 en 1m45.

Dit juweeltje groeit op in kuddeverband, in de open lucht met moeder en een aantal tantes. Hij wordt regelatig gemanipuleerd, kent halster en geeft alle vier de voetjes. In orde wat betreft vaccins en ontworming. Het spenen staat gepland voor de komende dagen. Hij is dan ook klaar voor nieuwe avonturen.

Stamboom

Vader Denzel van 't Meulenhof
Vader van vader Marius Claudius
v.v.v. Concorde
m.v.v. Icara
Moeder van vader Narcotique de Muze
v.m.v. Quidam de Revel
m.m.v. Qerly Chin
Moeder Honey
Vader van moeder Ogano Sitte
v.v.m. Darco
m.v.m. Ialta Sitte
Moeder van moeder Cheyenne
v.m.m. Sheyenne de Baugy
m.m.m. Honey