We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Cloë is een fanatieke 8,5 jarige merrie met afstamming Chaleureux X Corland X Argus.  Ze maakt een fijne sprong en is absoluut niet kijkerig: hekjes, waterbakken en zelfs open water springt ze zonder twijfel overheen. Ze wil altijd naar de andere kant, kijkt goed mee en gaat van elke afstand af. Hierdoor is het een super fijn leerpaard, dus ook zeer geschikt voor de overstap van pony naar paard.
Cloë is heel voorzichtig en doet altijd haar uiterste best. Ze wisselt automatisch en heel gemakkelijk. Ook zit het wijken en schouder binnenwaarts er op. 

Ze is mijn eerste eigen paard en we hebben haar gekocht als vierjarige. We hadden beiden nauwelijks ervaring en zijn samen van niks naar afgelopen zomer het 1.30 gegaan. In 2023 hebben we na een 4e plek op de regiokampioenschappen mee mogen doen aan de Nederlandse kampioenschappen indoor in het 1.20m.

Ze is braaf in het bos, zowel alleen als in een groep, en dit vindt ze ook heerlijk. Hier kan ze soms wel wat fanatiek worden maar ze kent haar grenzen en zal nooit stout doen. Cloë kan soms last hebben van merrie streekjes maar ze heeft geen stalgebreken. Ze is ook braaf bij de smid en met scheren.

We verkopen haar, met pijn in ons hart, omdat ik het te druk heb met mijn nieuwe studie. Daarbij vinden we het zonde om haar 2 jaar uit de sport te halen omdat ze het zo graag doet. Cloë is in oktober 2023 klinisch goedgekeurd.  De vraagprijs is €35.000.
We vinden graag iemand die net zo veel herinneringen met haar maakt en van haar leert als ik gedaan heb. Ze heeft een hart van goud en verdient echt een 5-sterren plekje waar ze het net zo goed heeft als bij ons. 

Voor meer informatie of vragen aub bellen naar 0623540532.

Stamboom

Vader Chaleureux
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Silvana
Vader van moeder Corland
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Argus
m.m.m.