We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hele mooie vl. keur, PROK merrie is opzoek naar een nieuw huisje. 

Zeer correct paard met uitstraling en 3 goede gangen. Daarnaast ook nog uit een mooi lijntje. Ze is gefokt uit de lijn van Zinni Wittenstein. Haar moeder is ster, preferent, prestatie, D-OC. Ze bracht reeds een Lichte Tour-paard, een ZZ-Licht paard, een Z2-paard en 2 merries zijn al Elite. Ook de generaties daarvoor brachten al vele goede sportpaarden. Vader Fellini was Kampioenskeurings-hengst. Vader van de moeder Democraat bracht oa het succesvolle GrandPrix-paard Jup. (Sonja Gademan)

https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/1840877/kaat

De merrie is volledig röntgen gekeurd toen ze 3 jaar oud was. (incl hals en rug) Herkeuren geen probleem (k.k.) Een merrie met een goed karakter, waar je in de omgang alles mee kunt. Hoefsmid, tandarts en fysiotherapeut, alles is keurig bijgehouden.

Ze is voornamelijk recreatief gereden, maar staat op het moment stil. Dressuurmatig niet de makkelijkste, dus daar gaat veel tijd in zitten. Dit is ook de reden dat zij opzoek is naar een nieuw huisje. Voor de handige ruiter dus een leuk project. Dressuurmatig heeft ze zeker potentie, maar hier zit tijd en vertrouwen in. Heeft in het verleden eens een online proefje gedaan in de B met goede scores. Ze wordt momenteel dus ook niet gereden. Hier is de prijs ook naar. Ze zou het beste op haar plek zijn bij iemand die haar de tijd en ruimte gunt om op te bloeien. Stokmaat 1.67 Leeftijd 9 jaar Fellini x Democraat 

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.