We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

De 3-jarige Doudou van Overis Z is er één om in de gaten te houden. Wat een prachtig springpaard is ze. Naast een geweldige instelling toont ze voorzichtigheid, een krachtige start en souplesse op de sprong. Eentje voor de toekomst.

Vader Diamant de Semilly is één van de beste leveranciers van springpaarden ooit. Zijn nakomelingen staan bekend om hun instelling, vermogen en degelijkheid. Hij leverde al tweehonderd 1.60m Grand Prix paarden, waaronder 52 goedgekeurde hengsten zoals Don VHP Z, Emerald van 't Ruytershof, Elvis Ter Putte, Quickly de Kreisker, Kalaska de Semilly, Vannan, Dominator Z en Utamaro d'Ecaussines.

Moeder Aruba van Overis Z (Amoroso vd Helle) gaf tot nu toe twee internationale springpaarden: Kilimanjaro van Overis Z (1.45m niveau) en Vino Bianco van Overis (1.30m).

Grootmoeder Daphne Z (Darco) deed het fantastisch als moeder van Baloubet Z (1.60m GP), Adante Z (1.60m GP), Moncler van Overis (1.50m) en twee 1.40-1.45m paarden. Ze is ook de grootmoeder van verschillende 1.45-1.50m paarden. 

De nieuwe collectie voor de Belgian Youngsters Auction op zaterdag 16 maart staat online: www.belgianyoungsters.auction 

We hebben:
- 17 drie- en vierjarigen met topkwaliteit 
- Gefokt uit bewezen families

Bieden kan al vanaf woensdag 13 maart online en loopt op de zaterdagavond om 20.00 uur over in een live & online veiling.
Locatie: Stal De Kriekelaar, Meerdonk

Stamboom

Vader Diamant de Semilly
Vader van vader Le tot de Semilly
v.v.v. Grand Veneur
m.v.v. Venue Du Tot
Moeder van vader Venise de Cresles
v.m.v. Elf III
m.m.v. Miss de cresles
Moeder Aruba van overis
Vader van moeder Amoroso vd helle
v.v.m. Acorado
m.v.m. Fortuene
Moeder van moeder Daphne z
v.m.m. Darco
m.m.m. Quivive van overis