We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wat denk je van deze Oldenburg-Internationaal gekeurde hengst Chacasall VDH Z. Deze 3-jarige is gezegend met een prachtig model, een geweldige manier van springen en atletisch vermogen. We hebben goede hoop voor de toekomst met deze hengst.

De pedigree is ook prachtig. Chacasall VDH Z is een zoon van Chacco Blue uit de halfzus van Casall.Vader Chacco Blue behoeft nauwelijks introductie. Zijn producten zijn wereldwijd zeer gewild. Hij bracht tot nu toe zo'n tweehonderd 1.60m Grand Prix paarden. Gelicentieerde zonen die zelfs geplaatst zijn in 1.65m of 1.70m Grote Prijzen zijn Chaclot, Chacco's Son I, Chacco Blue II en Chaqui.

De nakomelingen van Akira (Cormint) zijn relatief jong, maar het ziet er allemaal veelbelovend uit. Ze is de halfzus van Rolf-Göran Bengtsson's voormalige tophengst Casall ASK. Grootmoeder Kira XVII (Lavall I) gaf ook CCS Uriko (1.55m GP) en is de grootmoeder van Nalu Quality (1.60m GP) en Kenzo Quality Z (1.55m).

De nieuwe collectie voor de Belgian Youngsters Auction op zaterdag 16 maart staat online: www.belgianyoungsters.auction 

We hebben:
- 17 drie- en vierjarigen met topkwaliteit 
- Gefokt uit bewezen families

Bieden kan al vanaf woensdag 13 maart online en loopt op de zaterdagavond om 20.00 uur over in een live & online veiling.
Locatie: Stal De Kriekelaar, Meerdonk

Stamboom

Vader Chacco Blue
Vader van vader Chambertin
v.v.v. Cambridge
m.v.v. Desiree VII
Moeder van vader Contara
v.m.v. Contender
m.m.v. Godahra II
Moeder Akira
Vader van moeder Cormint
v.v.m. Calido I
m.v.m. Ilona XV
Moeder van moeder Kira XVII
v.m.m. Lavall I
m.m.m. Maltia